© 2020 - De Singel Fysio - Lusthoflaan 2 Leiden | 071-5216525 Openingstijden

Aangesloten bij het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie | Disclaimer | Privacy

Naar de site van de Fysiotherapeut
  • Facebook - Black Circle

nieuws: praktijkvoering i.v.m. Corona 

 

In verband met het voorkómen van verdere besmetting van het Corona-virus zijn wij voor fysieke behandelingen tot dinsdag 28 april gesloten.


LET OP: Indien u behoefte heeft aan ondersteuning, dan blijft er altijd de mogelijkheid om op afstand contact te hebben met onze therapeuten.


Al onze therapeuten zijn nog steeds actief aan het werk. Zij ondersteunen hun cliënten waar mogelijk middels e-mail, telefonisch overleg of een videoconsult. Dit laatste kan op een smartphone of computer met een camera. 

 

Bij zo'n contactmoment kunt u bijvoorbeeld denken aan het krijgen van gericht advies, het uitleggen van oefeningen en het bespreken van de voortgang van uw herstel. Een hoop zorgen kunnen vaak al weggenomen worden na een gericht gesprek met een/uw fysiotherapeut. Indien u andere vragen heeft kunt u deze per email stellen via ons contactformulier of telefonisch op 071-5216525.

  
Over onze fysieke sluiting:

Vanwege de Corona-maatregelen van het kabinet en onze beroepsgroep is er op 23 maart besloten dat fysiotherapeuten géén gebruikelijke behandelingen meer mogen geven. Deze maatregel blijft in ieder geval van kracht tot dinsdag 28 april.