top of page

Linda van der Marel

"Ik vind het belangrijk om te kijken naar lange termijn oplossingen". 

 

Ik heb na mijn studie eerst een aantal waarnemingen gedaan en ben daarna een tijd in het buitenland geweest. Daarna ben ik met veel plezier begonnen bij de Singel fysiotherapie.

 

Het mooie van dit werk, als algemeen fysiotherapeut, is dat ik met een grote diversiteit van mensen in aanraking kom wat het werk erg afwisselend maakt.

Doordat de praktijk veel verschillende specialisaties bezit, is het makkelijk om even te sparren met collega’s. Indien nodig kan je binnen de praktijk doorverwezen worden om de meest passende behandeling te krijgen.

 

Mijn doel binnen een behandeling is natuurlijk herstel. Maar als dit niet lukt vind ik het belangrijk dat je zelf controle krijgt over de klacht en weet hoe je hier mee om kan gaan.

Ik vind het daarom belangrijk om te kijken naar de lange termijnoplossingen binnen een behandeling, oftewel preventie en gezondheidsbevordering.

 

Dat maakt dat ik naast mijn werk nog Gezondheidswetenschappen studeer. Ik leer hierin onder andere hoe je preventief te werk gaat en gedragsverandering kan bewerkstelligen in combinatie met beleid en wetenschap binnen de gezondheidszorg.

Aanwezig op:

maandag en woensdag

De Singel Fysio-5260_edited_edited_edited.jpg

Opleidingen

  • Academie voor fysiotherapie Leiden

  • Master Health Science, Vrije Universiteit Amsterdam

BIG nummer

  • 69926210704

bottom of page