top of page

Markwin van Veelen

"Het uiteindelijke doel is om weer zelf de regie te kunnen voeren".

Je loopt steeds vast in je werk of relatie en je ervaart terugkerende lichamelijke en geestelijke klachten. Je wilt dit graag veranderen, maar weet niet waar je moet beginnen. Je hulpvraag is complex en je hebt behoefte aan meer kennis en vaardigheden met betrekking tot jouw lichaam, jouw denkpatronen of jouw leef- en werksituatie. Je weet niet of je vragen thuis horen bij een fysiotherapeut, psycholoog of elders, je overziet het niet en je hebt behoefte aan een stappenplan. Ik help je graag om zicht te krijgen op jouw hulpbehoefte en te zorgen dat je deze hulp op maat krijgt.

In 1996 heb ik mijn opleiding Fysiotherapie in Leiden afgerond. In 2000 de opleiding Psychosomatische Fysiotherapie en in 2008 heb ik mijn Master in de Manuele Therapie afgerond. Daarnaast heb ik 8 jaar in het landelijk bestuur van de NFP gezeten en heb in die tijd onder andere de leergang Bestuurskunde gedaan. In de loop der jaren heb ik vele cursussen gedaan, congressen gevolgd en georganiseerd en veel kennis en vaardigheden opgedaan.

Als psychosomatisch fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat we samen kunnen verklaren wat er aan de hand is. Dat doe ik door een logisch denkproces, waarin ik de stukjes die ontbreken toevoeg, zodat je weer een volgende stap kan maken. Ik maak hierin gebruik van mijn kennis en vaardigheden uit de anatomie, neuro-psycho-fysiologie, pijnwetenschappen en stressmanagement. Vervolgens gaan we hier ook mee aan de slag door het te doen, te voelen en te ervaren, door praktische oefeningen in de praktijk en voor thuis. Op deze manier doorloop je het stappenplan bij mij of ook bij een andere fysiotherapeut, psycholoog of een andere zorgverlener. Het uiteindelijke doel is om weer zelf de regie te kunnen voeren.

 

Aanwezig:
donderdag

 

 

Terug naar het overzicht therapeuten

22027b53-f58f-4df4-b656-857b08e86bc4_edi

Opleidingen

  • Fysiotherapie, Academie voor Fysiotherapie Leiden 

  • Psychosomatische fysiotherapie

  • Master Manuele Therapie 

 

Cursussen en trainingen

BIG nummer

  • 79045747004

bottom of page