top of page

Nicole van Keekem

“Om je lijf in te kunnen zetten bij de dingen die je graag doet, moet het optimaal functioneren. Soms heb je daar een helpende hand bij nodig. Dit kan gaan om een goed advies hoe je met je klacht om moet gaan tot een meer langdurige begeleiding.”

 

Sinds januari 2009 werkt Nicole met veel plezier in onze praktijk. Als allround fysiotherapeut ziet ze veel verschillende mensen, die allemaal een persoonlijke aanpak verdienen.

 

“Ik vind het belangrijk dat je zelf inzicht krijgt in (het ontstaan van) je klacht, zodat je weet hoe je er het beste mee om kan gaan. Goed informeren en adviseren is dus het begin. Vervolgens kan mijn helpende hand bijvoorbeeld bestaan uit het beter laten bewegen van gewrichten, je leren hoe je je spieren kunt ontspannen, hoe je een beweging beter kunt sturen of hoe je je lijf sterker kunt maken. Op deze manier kom je beter in contact met je lijf en zet je stappen op weg naar herstel, zodat je weer kunt doen wat je het liefste doet!”

 

Als medeoprichter en lid van het RijnlandHeupKnieNetwerk, zie ik veel mensen die een heup- of knieprothese hebben gekregen. Door het goede contact met de orthopeden en fysiotherapeuten van het Alrijne Ziekenhuis, kunnen we optimale zorg bieden rondom de operatie. Zowel voorafgaand aan de operatie, in de eerste revalidatieperiode daarna en op de langere termijn. 

Sinds mei 2022 geef ik met veel plezier en toewijding de FysioYoga lessen. 

Mijn inspiratie kreeg ik vanuit de yogadocentenopleiding die ik heb gevolgd bij de AALO. De aspecten uit de yoga kunnen veel betekenen en zijn goed te integreren in een FysioYoga les. Het concept dat ik heb ontwikkeld, is een les met oefeningen uit de fysiotherapie gecombineerd met onder andere rek, ademhaling en ontspanning uit de yoga. Zie verder www.desingelfysio.nl/fysioyoga

 

Aanwezig:
dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag

 

 

Terug naar het overzicht therapeuten

nico3.jpeg

Opleidingen

  • Fysiotherapie Hogeschool Leiden (2008)

 

Cursussen en trainingen

  • Advanced medical taping

  • Postoperatieve revalidatie heup-knieprothese

  • Revalidatie na knieblessure (o.a. kruisbanden, meniscus, knieschijfklachten)

  • Stabiliteitstraining

  • Bindweefsel kennisupdate

BIG nummer

  • 89909531804

bottom of page