top of page

dansante fysiotherapie

Dansend op muziek je lichaam voelen: plezier beleven, verkennen en ontdekken van je grenzen. Dansante fysiotherapie is samen komen tot expressie van jouw manier van bewegen. Opgaan in en je laten leiden door de dynamiek van de muziek. Plezier terugkrijgen in bewegen, los van pijn. Je leert nieuwe ruimtes en verbindingen in jezelf en in relatie tot je omgeving kennen.

 

Een uitbreiding van je bewegingsarsenaal om in het dagelijks leven nog adequater en mogelijk op een andere manier met je grenzen en energie om te kunnen gaan. Met meer bewustwording van spanning/ontspanning je lichaam ervaren en daarin een goede balans terugvinden.

 

Dansante fysiotherapie wordt individueel toegepast bij kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. De vergoeding valt onder fysiotherapie en zit in de aanvullende verzekering. 

Vanaf 1 april gaan er ook groepslessen op de woensdagmiddag van 13:15 tot 14:45 op de lokatie Arubapad starten. Je kunt je al opgeven per mail: stephine@desingelfysio.nl of tel: 071-5216525. 

 

Er kunnen max. 10 personen meedoen met de groepslessen.

De groepslessen gaan overigens door bij minimum aantal van 6 personen! 

 

De kosten zijn 120 euro voor 8 lessen. Je kunt ervoor kiezen om deze zelf te betalen of je aanvullende verzekering hiervoor aan te spreken. Vrijwel alle verzekeraars vergoeden dit, behalve VGZ (waaronder ook IZZ, IZA, UMC, Univé, SZVK, Zekur, Bewuzt, Zorgzaam). 

 

Als je kiest voor vergoeding vanuit de aanvullende verzekering dan vragen wij dat voor je aan. We zullen dan 10 keer fysiotherapie bij je verzekering declareren:

8 keer voor de groepslessen en 2 keer voor een intake en evaluatie (= individueel).

Kijk voor meer informatie op www.dansjevrijvanpijn.nl 

 

Dansante fysiotherapie wordt op de Singel Fysiotherapie gegeven door Stephine van Gennip.

 

Happy senior millionaire man dancing in
bottom of page