top of page

Emma Haring

 "Als allround fysiotherapeut zie ik veel verschillende mensen en klachten, dit houdt mij scherp en flexibel."

 

Jou helpen met het bereiken van je doelen is een mooi proces.

We gaan samen in kaart brengen wat de huidige problemen zijn en waar de wensen liggen. Vervolgens kijken we wat er nodig is om in de gewenste situatie te komen. Tijdens dit proces kunnen zich nog nieuwe of onverwachte problemen voordoen, welke met elk een eigen insteek benaderd kunnen worden.

 

Naast het therapeutisch behandelen van je klachten, maak ik graag een praatje - en een grapje - zodat we elkaar een beetje leren kennen. Hierdoor wordt er naast iets 'zakelijks', ook iets persoonlijks opgebouwd. Ik denk dat dit een positief effect heeft op de klachten en de therapie.

 

Het is mogelijk om bij mij hydrotherapie (fysiotherapie in het zwembad) te volgen.

Bij deze vorm van therapie zul je in het warme bad oefeningen doen om je (pijn)klachten te verminderen en je belastbaarheid te verhogen. Dit kan zowel middels inspanning als ontspanning. Tijdens de therapie zal ik (individueel) met je in het water zijn.
 

Het grote team van De Singel maakt dat het makkelijk is even te sparren over lastige problematiek. We blijven met elkaar overleggen en indien nodig word je doorverwezen om de meest passende insteek/behandeling te krijgen!

Aanwezig op:

maandag (middag/avond), dinsdag (middag), woensdag (middag/avond) en vrijdag

(hele dag).

dinsdagavond: hydrotherapie.

Emma.jpg

Opleidingen

  • Academie voor fysiotherapie Leiden

  • Kinderfysiotherapeut i.o. - Avans+ Breda

 

Cursussen en trainingen

  • Medical Taping

BIG nummer

  • 59924927504

bottom of page