top of page

Jan Bram Visser

"We zullen, indien nodig, meerdere zeilen bijzetten om succes te boeken!" 

Na vele fysiotherapeutische omzwervingen in binnen- en buitenland werk ik sinds mei 2022 bij de Singel Fysiotherapie. Hiervoor werkte ik voornamelijk in eerstelijns fysiotherapiepraktijken en niet in grotere instellingen als ziekenhuizen of revalidatiecentra.

 

Als manueel therapeut ben ik gegrepen door hoe het menselijk lichaam werkt en specifiek hoe het systeem van spieren, botten en gewrichten werkt. Al doende (sinds 1988) ben ik er inmiddels achter dat je nooit bent uitgeleerd. Regelmatig volg ik bijscholing. Niet alleen omdat dit verplicht is, maar omdat ik dit ook leuk vind. Het blijft een uitdaging om te snappen hoe lichamelijke klachten ontstaan en beïnvloed worden door allerlei factoren zoals bijvoorbeeld leefstijl, gemoedstoestand, werk- en privéomstandigheden.

 

Het leukste vind ik het opbouwen van iemands belastbaarheid na het ontstaan van een klacht of blessure tot een aanvaardbaar niveau. Dit aanvaardbare niveau wordt bepaald door jou. De behandeling is hierbij een samenwerkingstraject van ons beiden. Ik zie ons als een team dat streeft naar een positief eindresultaat. Dit betekent dat ik je vaak zal vragen om zelf oefeningen te doen en wellicht om aanpassingen te doen in je leefstijl.

Het kan hierbij gebeuren dat ik hulp zal vragen aan collega’s, de huisarts of andere professionals zoals de podotherapeut of diëtist. We zullen dus, indien nodig, meerdere zeilen bijzetten om succes te boeken!

Aanwezig: 

maandag - dinsdag - woensdag - vrijdag

De Singel-9679_edited.jpg

Opleidingen

  • Hogeschool voor fysiotherapie Leiden

  • Master Manuele Therapie SOMT 

BIG nummer

  • 19035350904

bottom of page